Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Renovering og afslibning af trapper og trappeopgange i København

Vi har stor erfaring med renovering af trapper og trappeopgange. Herunder slibning af trapper og ny belægning så gulvene bliver som nye.

Renovering af trapper og opgange

Er trapperne ved at være gamle og slidt? Så lad os hjælpe med at renovere dine trapper, så de bliver så gode som nye. Ingen opgaver er for store eller for små og vi har tidligere renoveret opgange for større boligselskaber og erhvervsbygninger. Vi hjælper gerne med grundig rådgivning om hvordan dine trapper kommer til at fremstå flottest, og vi er ikke bange for at påtage ekspertrollen!

Efter gammel belægning og/eller behandling er fjernet kan vi både ligge en ny belægning og behandle trapperne, så de igen kommer til at stå knivskarpt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på renovering af trapper

Med masser af glade kunder som reference kan du trygt hyre Hovedstadens Gulvservice til at renovere dine trapper. Er du interesseret i at høre mere og få en uforpligtende snak, er du velkommen til at ringe på telefon 27 30 41 64 eller sende en mail til info@hovedstadensgulvservice.dk.

Vi arbejder på Amager og i hele København og Storkøbenhavn. Vi ser frem ti at give dig trapper som du kan være glad for – i mange år!

Afslibning af trapper – se videeksempel

Hvis trapperne trænger til at blive slebet ned, så tør vi godt kalde os eksperter på området. Hovedstadens Gulvservice har eksisteret siden 2010 og vi har fra starten specialiseret os i gulvafslibning – herunder slibning af trapper.

Se eksempel på afslibning af trapper her:

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Eksempler på opgange som vi tidligere har renoveret:

Renovering og slibning af trapper
Renovering af trappeopgang