Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Linoleumsgulv og vinylgulv – Professionel gulvbelægning

Lad os ligge dit nye linoleumsgulv eller vinylgulv og få professionel rådgivning

Vi er eksperter i at lægge nyt vinylgulv

Som professionelt gulvfirma har vi kompetencer inden for mange forskellige gulvtyper. Udover trægulve, har vi også specialiseret os i at lægge vinyl og linoleumsgulve. Det er ofte et billigere alternativ til et nyt gulv eller gulvbehandling, da vinyl og linoleum kan ligges oven på eksisterende gulve.

Vinyl er et kunstprodukt som er sammensat af forskellige materialer. Vinylgulve fås i mange farver og mønstre, samtidig med at man kan få vinyl som passer til dit behov. Vinylgulve kan bl.a. fås i disse former:

  • Vådrumsvinyl (bør lægges af en professionel gulvmand)
  • Flerlagsvinyl som er blødere og dæmper støj fra trin
  • Skridsikker vinyl

Vinyl er en yderst slidstærk gulvtype, som kan lægges oven på eksisterende gulve som et alternativ til at lægge nyt eller renovere gulvene.

Ring for et uforpligtende tilbud på vinyl og linoleum

Er du interesseret i at få lagt linoleumsgulv eller vinyl i dit hjem eller i din butik, er du velkommen til at ringe til Hovedstadens Gulvservice på 27 30 41 64 eller sende en mail til info@hovedstadensgulvservice.dk. Så tager vi en snak om dine behov og sammensætter et uforpligtende tilbud til dig.

Vi samler på glade kunder og vi leverer altid en service og et færdigt produkt i særklasse. Vi arbejder på Amager og i hele København.

Hovedstadensgulvservice_linolium_vinyl
INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Få et nyt slidstærkt linoleumsgulv

Linoleumsgulv er et organisk materiale, som produceres af naturlige råvarer. Vi tilbyder vores kunder linoleumsgulve i mange farver, så du kan nemt få et linoleumsgulv, der passer perfekt til dine ønsker. Et linoleumsgulv har mange fordele. Udover at det er let at vedligeholde og rengøre, så dæmper det også trinstøj og er behageligt at gå på.

Ligesom med vinyl kan linoleum lægges oven på et eksisterende gulv og kan desuden også bruges hvor der er gulvvarme. Til gengæld skal man være opmærksom på ikke at lægge linoleumsgulv i vådrum.