Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Epoxygulv med mange muligheder på Amager og i København

Vi har mange års erfaring med gulve og laver både trægulve og specielle gulvtyper som epoxygulve

Nyt epoxygulv til private og erhvervskunder

Epoxygulve har i mange år været at finde hos virksomheder inden for f.eks. produktions- og bilbranchen. Nu er epoxygulve dog begyndt at blive mere populære hos private. Formentlig fordi der er NÆSTEN uanede muligheder inden for farver og effekter, når man skal vælge et epoxygulv.

Udover at lave gulve med epoxy, kan man f.eks. også lave bardiske som kan give en bar eller restaurant et helt unikt look.

Epoxy er et stærkt bindemiddel som bruges i lim, maling mv. Epoxyprodukter er lette at forme samtidig med at de er stærke, isolerende og hærder. Derfor skal de bruges kort tid efter de blandes sammen.

Vil du have et godt tilbud på dit nye epoxygulv?

Hvis du ønsker en uforpligtende snak om mulighederne med et epoxygulv, er du velkommen til at kontakte Hovedstadens Gulvservice. Vi har mange glade kunder og har plads til endnu flere! Ring til os på telefon 27 30 41 64 eller send os en mail til info@hovedstadensgulvservice.dk.

Vi arbejder på Amager og i hele København og Storkøbenhavn. Vi glæder os til at lave dit nye epoxygulv som du kan være glad for i mange år.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Nyt epoxygulv i København

Vi har stor erfaring med gulve til erhvervskunder

Hos Hovedstadens Gulvservice ligger vi stor vægt på glade kunder og derfor har vi 5 ud af 5 stjerner på Håndværker.dk. Samtidig har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder og har bl.a. flere boligselskaber som vi hjælper jævnligt.