Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Forny dine gulve med en gulvafslibning på Amager og i København

Vi har mange års erfaring med gulvafslibning i høj kvalitet

Gulvafslibning med efterfølgende kvalitetstjek

Når man laver en gulvafslibning, fjerner man gulvets gamle overfladebehandling, så man kommer ned til det rene træ. Derefter kan der pålægges en ny og flot gulvbehandling. Vi anvender en maskine, der har en valse med påsat sandpapir. Det tager normalt tre til fem gange med sandpapir med forskellig kornstørrelser at færdiggøre en grundig gulvafslibning.

Hos Hovedstadens Gulvservice er kvalitet som nævnt altid i højsædet, og vi udfører derfor altid et omfattende kvalitetstjek efter gulvafslibning, så du som kunde er sikker på et tilfredsstillende resultat.

Vi er desuden eksperter i renovering af opgange. Læs mere om renovering af trapper.

Kontakt os og få et godt tilbud på afslibning

Med masser af glade kunder som reference kan du trygt hyre Hovedstadens Gulvservice til at lave gulvafslibning i dit hjem. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for gulvafslibning, er du velkommen til at ringe på telefon 27 30 41 64 eller sende en mail til info@hovedstadensgulvservice.dk.

Vi arbejder på Amager og i hele København og Storkøbenhavn. Vi ser frem til at give dig et gulv du kan være glad for – i mange år!

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Gulvafslibning af trægulve

Grundig og effektiv gulvafslibning af trægulve

Hos Hovedstadens Gulvservice ligger vi stor vægt på vores faglige stolthed, og det kan ses på kvaliteten af vores projekter. Vi sliber altid gulve i højeste kvalitet, og derfor har vi 5 ud af 5 stjerner i anmeldelserne på Håndværker.dk.

Vores kunder er vigtige for os og derfor sørger vi altid for at fokusere på kundens ønsker og behov. Selv vi kun har eksisteret siden 2010, har vi allerede fået mange gode og trofaste kunder på grund af vores grundige arbejde ifbm. afslibning af gulve.