Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Vi udfører alle typer gulvbehandling

Når du skal renovere gulvet er det vigtigt at vælge den rigtige type gulvbehandling så det får det sidste finish

Voks- / Ludbehandling

Med en ludbehandling af dit gulv, får du et gulv der først er behandlet med lud, som modvirker træets gulningsproces, og derefter sæbe. En ludbehandling har den fordel, at eventuelle trykmærker/ridser for det meste forsvinder ved gulvvask. Træet rejser sig simpelthen igen.

Man kan vælge den almindelige lud, der bevarer træets naturlige farve, eller hvid lud, hvis man ønsker et hvidpigmenteret gulv. Sammen med ludbehandling giver vi gulvet voks, som er med til at beskytte gulvets overflade.
Efter en ludbehandling er det meget vigtigt at du efterfølgende selv giver gulvet sæbe så træets overflade er ‘mættet’. Dette gøres ved at vaske gulvet ca. 3-4 gange med en god sæbeopløsning.

Mange mener det er svært at holde et ludgulv pænt. Det kan nu sagtens lade sig gøre, det er bare vigtigt at du får vasket gulvet jævnligt og derved tilført træet sæbe.

Sæbebehandling

Sæbebehandling giver gulvet et smukt, fløjlsagtigt udseende og danner en beskyttende og smudsafvisende overflade, lige som den bidrager til, at gulvet bevarer sit lyse udseende. Fås som natur og hvid.

Det anbefales dog ikke at vælge en sæbebehandling til gulve med meget stærk trafik, da denne overfladebehandling ikke giver megen beskyttelse mod slitage.

Indfarvning

Det nyeste inden for gulvbehandling er muligheden for at indfarve gulve med en særlig olie, inden man giver dem en egentlig efterbehandling med enten lak eller afsluttende olie. Man kan få et utal af forskellige farver, lige fra sort, over alle de almindelige træsorter som eg, valnød, røget eg, teak eller mahogni, gennem de mere specielle som rød, gul, grøn og blå, til hvid. Fælles for dem alle er at de giver en meget lækker dyb farve og et fantastisk farvespil.

Oliebehandling

En oliebehandling giver en rigtig blød og behagelig overflade. Når gulvet er færdigbehandlet, skal det blot vaskes efter behov med oliepleje eller natursæbe. Man vælger som regel mellem hvid olie, som giver gulvet et hvidligt udseende, eller naturolie som giver gulvet en naturlig eller ‘nøddeagtig’ farve. Hvidoliegulve behandles først med hvid lud for at opnå den rigtige farve.

Hvid olie er perfekt til lyse træsorter som fyr, bøg eller ask, mens naturolie er som skabt til eg og mørkt træ som merbau, kastanie eller mahogni. Men hvidoliebehandlingen er også flot på egetræsgulve, ligesom man også får den ‘nøddeagtige’ farve og varme glød med naturolie på gamle fyrretræsplanker. Det er også muligt inden olieringen at tone gulvet, så man får den farve man ønsker, f.eks. mahogni eller palisander. Ring og hør nærmere om de forskellige muligheder.

Hvis man ønsker en mere poleret overflade eller bare at få et “nyt” gulv igen, kan vi 3-6 måneder efter olieringen give gulvet en gang plejeolie. Plejeolien (ikke at forveksle med oliepleje til rengøring) poleres ned i træet og giver en fantastisk lækker overflade og en suveræn holdbarhed.

Gulvlakering

Et lakeret gulv vil nok altid være den nemmeste gulvbehandling at have med at gøre. Du kan let tørre et lakgulv over så det er rent. Får man til gengæld en ridse i lakken ved at man f.eks. trækker et møbel henover gulvet, eller man får ‘stilet-mærker’, så er skaden altså sket og man må leve med det, i modsætning til de andre, mere ‘rå’ behandlinger hvor træet har en chance for at rejse sig igen.

Ønsker du et lysere lakgulv kan vi, inden vi lakerer, give gulvet en hvidpigmentering. Dette giver et flot resultat, og modvirker også den normale ‘gulning’ som gulvet får med tiden. Du kan vælge mat, silkemat, eller blank lak. Selvom du vælger en mat lak er den selvføgelig blankere end et ubehandlet eller f.eks. ludbehandlet gulv.

Hovedstadensgulvservice_overfladebehandling
INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hovedstadens Gulvservice er vi eksperter i gulvbehandling

Når du skal renovere dit gulv eller lægge nyt gulv, skal man også vælge den rette type gulvbehandling, så du får et gulv med præcis det udseende du ønsker. Hos Hovedstadens Gulvservice er vi eksperter i gulvbehandling og vi tilbyder en række forskellige overfladebehandlinger.

Ønsker du professionel rådgivning til at vælge den gulvbehandling som passer bedst til din smag og dit behov? Så kan du ringe til os på telefon 27 30 41 64 eller sende en mail til info@hovedstadensgulvservice.dk. Så tager vi et møde og sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi har mange års erfaring med gulvbehandling og vi som firmaets navn antyder arbejder vi i hele København samt på Amager.