Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Vi er certificeret i at lægge microcement gulv

Hos Hovedstadens Gulvservice har vi mange års erfaring med gulve og laver både trægulve og særlige gulvtyper som microcement gulve

Nyt microcementgulv til private og erhvervskunder

Hvad er microcement? Det er der sikkert mange, som tænker når de hører ordet. Microcement er et materiale som kan påføres stort set alle overflader og kan give dig uanede designmuligheder. Microcement er (naturligvis) baseret på cement, men indeholder en række naturstoffer som kan give materialet et helt unikt udtryk.

Microcement passer ind i alle rum. Du kan både få microcement gulv og bruge det til at dekorere vægge og fliser. Mulighederne er uanede og vi står klar til at rådgive dig og fortælle dig meget mere om microcement.

Vi er certificeret i microcement hvilket er din sikring for et stykke arbejde som er professionelt og holdbart.

Kontakt os og få et godt tilbud på microcement

Hvis du ønsker en uforpligtende snak om mulighederne med et microcement gulv, eller et andet projekt med microcement, er du velkommen til at kontakte Hovedstadens Gulvservice. Vi har masser af glade kunder og har plads til endnu flere! Ring til os på 27 30 41 64 eller send en mail til info@hovedstadensgulvservice.dk.

Vi arbejder på Amager og i hele København og Storkøbenhavn.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi har stor erfaring med gulve til erhvervskunder

Hos Hovedstadens Gulvservice ligger vi stor vægt på glade kunder og derfor har vi 5 ud af 5 stjerner på Håndværker.dk. Samtidig har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder og har bl.a. flere boligselskaber som vi hjælper jævnligt.