Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Gulvafhøvling af gamle trægulve på Amager og hele København

Er gulvene gamle og slidte? Så er gulvafhøvling en god idé inden slibning

Rådgivning til at finde den optimale løsning til dit gulv

Skal du renovere dit gulv, og er du i tvivl om hvad der er den optimale løsning? Så er du velkommen til at ringe til os på 27 30 41 64 eller sende en mail til info@hovedstadensgulvservice.dk

Så tager vi en helt uforpligtende snak om dit gulv, så vi kan finde ud af om der er behov for gulvafhøvling og hvilken gulvbehandling du eventuelt ønsker. Så sammensætter vi et godt tilbud som lever op til dine ønsker.

Vi arbejder på Amager og i hele Storkøbenhavn og har altid solidt håndværk og kundens behov i fokus, hvilket er én af årsagerne til at vi har gode anmeldelser på Håndværker.dk.

Hovedstadensgulvservice_gulvafhoevling
INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hvornår skal du vælge gulvafhøvling fremfor slibning?

Langt de fleste gulve kan nøjes med en afslibning, men har man et gammelt plankegulv med mørk fernis (gammeldags behandling) eller er gulvet meget skævt eller bølget, kan det være nødvendigt med gulvafhøvling inden man sliber.

Gulvafhøvling udføres med en gulvhøvl, der bearbejder gulvene med knive og ikke sandpapir som en slibemaskine.
Det giver et helt andeledes resultat, og er oftest en god idé på ældre gulve.

Efter endt gulvafhøvling fremstår plankerne fuldstændig plane i forhold til hinanden, og man opnår ofte et bedre resultat
med gamle gulve hvis man høvler inden gulvafslibning.