Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Gulvlægger med stor ekspertise i gulvlægning

Gulvlægning og professionel rådgivning af erfaren gulvlægger

Gulvlægning for private og erhverv i hele København

Uanset hvilket udgangspunkt dit nuværende gulv har, lover vi rådgivning fra en professionel gulvlægger. Der er mange ting man skal være opmærksom på i forbindelse med gulvlægning. Det nye gulv skal tilpasses undergulvet, der skal tages hensyn til kabler og rør og meget mere. Alt dette hjælper vi dig med hvis du vælger os som din guvlægger.

Få et uforpligtende tilbud af din gulvlægger

Ønsker du et besøg fra os hvor vi gennemgår dit gulv eller snakker om mulighedern for at lægge helt nyt gulv? Vi kører på Amager og i hele København. Du er meget velkommen til at ringe til din gulvlægger på telefon 27 30 41 64 eller skrive til os på info@hovedstadensgulvservice.dk. Så tager vi en uforpligtende dialog om gulvlægning og finder den optimale løsning for dig.

Hovedstadensgulvservice_gulvlaegning
INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Lægning af gulve

Er du på udkig efter en gulvlægger som du kan stole på og som leverer god service – hver gang? Så er Hovedstadens Gulvservice det oplagte valg for dig. Vi gør altid vores ypperste for at vores kunder får lige den gulvlægning de ønsker. Dette er måske én af årsagerne til at vi har fået 5 af 5 stjerner af vores kunder på Håndværker.dk.