Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Erfaren gulvmand som rådgiver dig fra idé til nyt gulv

Hovedstadens Gulvservice er eksperter i gulve – både renovering og lægning af nyt gulv

Vi giver dig et nyt gulv på forskellige måder

Din gulvmand rådgiver dig naturligvis til at vælge den optimale løsning. Her på hjemmesiden kan du læse mere om hvilke kompetencer vi tilbyder, og hvilke muligheder du har for at få et nyt gulv:

Om du vælger afslibning, afhøvling eller noget helt tredje, står vores gulvmand klar med professionel rådgivning.

Vi arbejder hovedsageligt på Amager og i hele København og omegn – vi kommer gerne ud til dig og tager en snak om dit gulv.

Få et gratis besøg og tilbud af vores gulvmand

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på et nyt gulv? Så ring til din gulvmand på 27 30 41 64 eller skriv til info@hovedstadensgulvservice.dk. Så tager vi en snak om dit gulv og dine ønsker og sammensætter et 100% uforpligtende tilbud til dig.

Vil du vide mere om os? Læs mere om vores gulvfirma.

Hovedstadensgulvservice_ydelser
INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning

Vil du have nyt gulv og er du på udkig efter en gulvmand du kan stole på? Så er Hovedstadens Gulvservice et sikkert valg. Vi er eksperter i renovering og lægning af nyt gulv. Vores kunder og deres ønsker er altid i fokus. Måske derfor har vi fået 5 af 5 stjerner på Håndværker.dk.

Når man beslutter sig for at få et nyt gulv, kan det være svært for ufaglærte at vurdere hvad den optimale løsning er. Derfor tilyder vi selvfølgelig professionel rådgivning, så vi sammen kan finde en løsning som passer din smag og dit budget. Måske behøver du ikke at lægge helt nyt gulv? I mange tilfælde kan en slibning og efterfølgende behandling være nok.