Bådehavnsgade 33C, 2450 Kbh SV · Telefon: 27 30 41 64 · E-mail: info@hovedstadensgulvservice.dk

Gulvfirma med fokus på solidt håndværk

Gulvfirma som laver alt inden for gulve – store som små opgaver

Kunderne kommer tilbage til vores gulvfirma

Kvaliteten af vores arbejde kan blandt andet ses på antallet af loyale kunder. Vi har nemlig en masse glade og tilfredse kunder, som vender tilbage hver gang, de har brug for et gulvfirma.

Se et udpluk af vores tidligere arbejde.

Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen, og vores gulvfirma kan derfor udføre enhver gulvservice opgave. Vi kan blandt andet også stå for tømrer- og malerarbejde.

Kontakt dit gulvfirma og få et godt tilbud

Vil du have et gulvfirma som lytter til dig og sammensætter et tilbud som passer til netop dit behov? Så kan du ringe på telefon 27 30 41 64 eller sende en mail til info@hovedstadensgulvservice.dk. Vi giver glædeligt rådgivning, vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Vi lover dig professionel rådgivning og kommunikation hele vejen fra idé til dit nye gulv står klar.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT PROJEKT
Vi samler på glade kunder
​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 22 anmeldelser på Håndværker.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Grundigt gulvfirma som udfører alt inden for gulve

Hovedstadens Gulvfirma har eksisteret siden 2010. Vi er et gulvfirma som altid har styr på, at kvaliteten af vores arbejde er helt i top. Den gode kvalitet er afgørende for os, og vi kan til hver en tid stå 100 % inde for vores arbejde – det er meget vigtigt for os og derfor arbejder vi med kunderne i fokus.